About Us 2018-07-16T13:38:46+00:00

Wie zijn wij?

Wij richten ons op 3D printing binnen het onderwijs voor basisscholen, voortgezet onderwijs, beroepsonderwijs, HBO en WO. De mogelijkheden van 3d printing zijn eindeloos, dit zorgt er ook voor dat een 3d printer op allerlei verschillende manieren en op alle niveaus ingezet kan worden binnen het onderwijs. Wij geven je graag advies over 3d printing op scholen. Daarnaast bieden wij montageservice en onderhoudscontracten, zo zorgen onze specialisten ervoor dat de 3d printers altijd werkend zijn.

Onderwijs 3d geeft je graag persoonlijk advies en indien gewenst kunnen wij een persoonlijke offerte toesturen binnen 24 uur. Wij hebben jarenlange ervaring met scholen waarvoor wij alles op het gebied van 3d printing uit handen nemen.

Heb je vragen en/of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op!

pl5521125-premium_abs_filament_pla_3d_printer_machine_filament_1_75mm_plastic_filaments

money-bag-with-dollar-symbol

Persoonlijk advies

Wij staan bekend om super snel persoonlijk advies op het gebied van 3d printing in het onderwijs.
Heb je een vraag over 3d printing? Neem contact met ons op en wij zullen je uitgebreid persoonlijk advies geven.

magnifier

Ervaring met scholen

Onderwijs3d heeft jarenlange ervaring met scholen. Voor diverse scholen nemen wij de zorgen uit handen op het gebied van 3d printing en geven wij persoonlijk advies. Ook zorgen wij ervoor dat de 3d printers gemonteerd en onderhouden worden. Zodat de leerlingen altijd gebruik kunnen maken van een werkende 3d printer.

thumbs-up-hand-symbol

Persoonlijke offerte

Wil je een offerte ontvangen? Dan zorgen wij ervoor dat je binnen 24 uur een offerte op maat ontvangt. Natuurlijk geheel vrijblijvend.

calendar

Onderhoudscontract

Wij begrijpen dat je geen expert binnen je organisatie hebt lopen voor het onderhouden van 3d printers. Daarom bieden wij onderhoudscontracten voor de 3d printers bij jouw op school. Wij nemen graag het onderhoud voor je uit handen.